Post by compbanddestctualaw on Mar 6, 2022 0:40:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Nõustun, et see on mängu toetatud reklaam. Täitke tase, vaadake reklaami. Reklaamidest vabanemiseks makske 99 senti ja ainult osa kuulutustest kaob. Veedate kõrgematel tasemetel reklaamide vaatamisel rohkem aega kui tasemete läbimisel.
Laadisin selle mängu alla ja mängisin TÄNA! Nautisin mängu, tegin mõned 65. tasemele tehtud ostud. Tulin paar tundi hiljem tagasi, mitte ainult ei kaotanud oma münte, vaid kaotasin ka kõik edusammud 😡 Saatis meili ettevõttele, praegu ootab vastust.
see on ok mäng. graafika on kena, kohati pisut aeglane. aga enamasti häirivad reklaamid. Üks asi on küsida, kas soovite teenida münte või lisavõimalusi. kuid see on teine, et sundida reklaame tasemete vahel. või annab teile võimaluse näha reklaami, mille animeeritud kinkekarp on väga häiriv.
Head auhinnad. Lõbus mängida
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Teka-teki pin
Palju lühikesi reklaame, välja arvatud juhul, kui soovite nende puudumise eest maksta. Mul ei ole midagi selle vastu, et ostan mängu ilma reklaamideta, kui mind ei pommita mängu ostupakkumistega, vastasel juhul oleks see hind 5. Maksan pigem paar dollarit ette, kui ostan mängus. Siiani olen saanud edasi liikuda ilma ostu sooritamata.
Palavik
Viimati nägin ja mängisin seda mängu 2019. aastal! Nüüd näitavad selle mängu reklaamid tegelasi, kes joovad selgelt märgistatud õllepudeleid!! WTH?? Lapsed mängivad seda lihtsat matšimängu ja see on väga SOBIVA MATERJAL väikelastele ja kõigile, kes pole alkohoolsete jookide tarbimiseks piisavalt vanad!! Muutke seda sisu ASAP!! Ma ei soovita seda mängu enne muudatuste tegemist!!
...kena mäng. Aja tapja
Suurepärane mäng, kuid reklaame on natuke liiga palju.
Mulle meeldib see mäng. See on väga põnev ja enne kui ypu arugi saab, on sul 60 lehte.
Lõpetage poliitreklaamid!!!
See on lõbus, mulle meeldib. Väljakutsed ei ole praegu rasked, kuid muutuvad keerulisemaks. See meeldib mulle. See mäng on sarnane mõne teise mänguga, mida ma mängin, nii et tean, kuidas mängida. See meeldib mulle.
Reklaame on liiga palju. Juba sunnib seda sulle peale, mitte boonuste valikuna. Ja annab teile selle peaaegu iga taseme järel. Naeruväärne, et kulutan rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängimisele
Tore mäng, aga kuulutuses olid need suured raketid, mis kogusid värvi ja lendasid läbi värviliste telliste. Mis tasemel ma neid rakette näen? 🚀
Üllatuskarp sai alati paljudele reklaamidele vaadata
Nautige seda mängu tõeliselt. Reklaamid võivad olla tüütud, kuid kui nad seda teevad, sulgen ma lihtsalt tegevuse ja mängin teist mängu. Üldiselt suurepärane mäng aja surnuks löömiseks.
Väga tore mäng. Soovin, et see oleks tehtud, nii et kui teil on juba reklaamitud mäng, võite klõpsata "Oma seda", et monotoonsust ei leitaks.
pole paha teise värvimängu jaoks. mõned lisad, kuid saate mängida võrguühenduseta.
Ma annaksin kõrgema hinnangu, kui saaksin mängu avada. See saab lihtsalt avalehe ja siis ei midagi, nagu see oleks külmunud. Olen proovinud mängu käivitamiseks desinstallida ja uuesti installida, kuid see pole toiminud.
Taset 541 on võimatu lõpetada. Kuni selle ajani on see mäng olnud lõbus. Kui teil on tasemed, mis vajavad palju pomme, peate laskma värvidel langeda, et teil oleks võimalus. Veel üks mäng, mille lõpetan, sest arendajad jõuavad ainult nii kaugele.
Mäng palus mul pidevalt seda hinnata. Just nagu see palus mul reklaame vaadata ja asju osta. Mõne sõnaga, ärge raisake oma aega, raha ega vaeva
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Slagalice zfmw
Siiani on tore mängida. Palju erinevaid asju teha, et igav ei oleks.
Mäng on suurepärane!! Mulle meeldib seda mängu mängida. Mängin mängu vaheaegadel tööl. Kindlasti soovitan teil kõigil mäng hankida. Nii sõltuvust tekitav!!
See mäng on tõeliselt lõbus ja ma saan seda mängu mängida terve päeva. Suurim pettumus ja minu hinnangu andmise peamine põhjus on kõik reklaamid. See rakendus on sõna otseses mõttes täis reklaame ja see võtab mängurõõmu ära. Samuti oleks tore näha iga taseme hindeid
Ma ei anna sellele mängule ⭐. Pean vaid kommenteerima... See ei lase sul edasi minna, kui just ei osta. Ühe tasemega võid jääda terveks tunniks ega suuda seda läbida. Kuni lahkute mängust 4 tundi ja seejärel kahe sammuga läbite selle taseme. Ühel õhtul jätsin mängutunnid ära ja siis kahe käiguga tagasi tulles läksin mööda. Nii et see mäng on vaid ajaraisk ja nad üritavad sind ostma panna.
Mulle meeldivad efektid, see on suurepärane, kuid ainus probleem on see, et see laadib väga aeglaselt ja see lihtsalt lülitub ootamatult välja. Pls parandage aitäh
Taseme vahel palju reklaame, kuid lisade hankimisel mitte ühtegi, kui ilmselge
Uskumatu hulk reklaame, ma saan aru lisaelude, raha ja esemete reklaamidest. Aga miks reklaamid lava taasesitamiseks või pärast selle võitu. Nad panevad reklaame ilma põhjuseta, peaksid mängu nimetama ADs Bomb: Blast & Ads
Tore
Wild Castle TD - Grow Empire आर्केड गेम ppu
Okei. Täis reklaame
Siiamaani on kõik korras. Tundub tore mäng olevat. Väga tundlik, lihtne tegevus ja tundub, et iga tasemega läheb see veidi raskemaks (ainult aeg näitab). Minu ainuke negatiivne on see, et lisamaiustuste reklaami mittevaatamise nupp ei ole väga selge. See püüab panna teid vaatama teist reklaami lihtsalt reklaami huvides. Niikaua, kui sul on oma kiiksud, sa ei lange sellesse. Küll aga oleks tore, kui mõlemad nupud jah/ei oleksid üksteisega sama selged.
Graafikat võiks natukene kohendada. Bubble Blast on parem tbh. Mul on kahju.
Okei mäng. Sama mis teine teise nimega. Ärge reklaamige, et päästate mehe tualetti minemast, kui see pole mängu osa. Oleksite saanud kõrgema hinnangu, kui ma poleks tundnud, et valetate mängu kohta.
Õiglane
Kuradi tüütu reklaamid pärast iga teist taset. Ärge tülitage.
Siiamaani on kõik korras; Ma annaksin sellele 5 tärni, AGA liiga palju reklaame
Pärast umbes 25. tasemele jõudmist, kui ma mängust lahkusin ja tagasi tulen, ei lubanud see mul klõpsata sellel tasemel, kus olin. Lõpuks õnnestus. Sain 30. tasemele ja see ei lasknud mind tasemele.
Mäng on okei, kuid poliitilised reklaamid sunnivad mind mängu välja lülitama.
Nautisin seda seni, kuni sain aru, et jõhvikaturniir on võltsitud. 1. kohta on võimatu saada ükskõik mida ma tegin, jäin pidevalt 2-3 punktiga maha. Panin selle tunniks käest ja tulin tagasi ja midagi ei muutunud. Värskendus: kui jõudsin 1000 jõhvika piirini, hakkas thr mäng mul võita. Teisel kohal olev inimene on endiselt ilma liikumiseta.
Pole piisavalt pöördeid
Tüüpiline sobitamismäng, mille olete siiani saanud. Seejärel peate taseme täitmise eest maksma. Ma ei maksa tasuta mängude eest
Algas hästi, kuni eile, 2. jaanuaril 2020, tegin rakendusesisese ostu. 5,99 hoiupõrsast ostmiseks. Ei saanud oma münte kätte. Eeldasin, et ost ei läinud läbi, sest ma ei saanud kunagi oma münte ega Google’i märguannet ostu sooritamise kohta. Nii et ma ostan selle uuesti 4,99 dollari eest ... samad tulemused, mitte midagi. Kontrollisin hiljem pangatehinguid ja minult võeti tasu 4,99 ja 5,99 dollarit. Peate kõik mu raha tagasi maksma.
Nauditav hoiab mind hõivatud
Mulle meeldib mäng
Suurepärane mäng, see on lõbus, kuid vajab tööd. Kui mündid saavad otsa. See annab teile ainult väikese summa
Suurepärane mäng
Mulle mäng meeldib, kuid mul on küsimus, miks teil on see Facebooki vahekaart, kui te ei saa sisse logida, palun vastake, et andsin teile 5 tärni, sest seda on lõbus mängida ja see tekitab väga sõltuvust