Post by compbanddestctualaw on Mar 6, 2022 0:24:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Axis \u0026 Allies 1942 Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Axis \u0026 Allies 1942 Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kod generatoru hamısı ▞▞▞
▞▞▞ Axis \u0026 Allies 1942 Online 2022 version ▞▞▞
İndiyə qədər yaxşı. Mən Steam-də A&A-nı sevirəm, lakin iş üçün çox səyahət edirəm və bu Android versiyası olduqca yaxşıdır. Böyütmə hələ də bir az gülüncdür, onu idarə etmək çox sürətli və çətindir, lakin əks halda oyun masa üstü versiyasına olduqca uyğun işləyir. Mümkünsə, oyunları əl ilə saxlamaq imkanı istərdim.
Bu oyunun nəhayət burada olmasına şadam, amma daha yaxşı olmasını arzulayıram.Vizuallar gözəldir, lakin kompüter hərəkətlərini izləmək zəhmlidir. Həmçinin, vahidin xərclərini, başlanğıc vahidləri, sənaye yerləşdirməsini, hətta bəlkə də ölkə uyğunluğunu tənzimləmək üçün tək oyunçu oflayn rejimində bir sistem olmalıdır. Həmçinin, bir müddət əvvəl bombardmançıların və qırıcıların kamikadze hərəkətinə imkan verən qaydalarla oynamaq və paraşütçüləri bombardmançı təyyarələrə yükləmək variantı olan versiyanı xatırlayıram. Bu oflayn üçün gözəl seçim ola bilər
Bəli, mən telefonumda ox və müttəfiqlər oynamağın rahatlığı üçün on dollar ödədim. Bəli, işləmir. Məni oxumaq üçün src xətası ilə üzləşdim və onların veb saytına baxanda məlum oldu ki, bu, planşetlər üçün nəzərdə tutulmuş proqramdır, bəli, bundan xəbərdar olun. Hər halda, on dollara buxara çıxmağa dəyməz, onların sözün əsl mənasında oyunun pərəstişkarları tərəfindən hazırlanmış daha yaxşı ox və müttəfiq proqramı triplea adlı pulsuz onlayn mövcuddur. Hələ buna vaxtımı itirdiyimə görə dəli, kaş ki, işləyəydi
Vahid hərəkətinin vizual təsviri istisna olmaqla, 5 ulduz verərdim. Artıq oxları/sətirləri söndürün. Parçaları hərəkət etdirərkən, başlanğıc və bitiş zonalarında hələ də neçə vahidin olduğunu görməliyik, lakin biz bunu görə bilmirik. Çoxlu vahidləri köçürdükdə (məsələn, Almaniya 1-ci dövrə) hər növdən neçə ədədin harada olacağını bilmək üçün eidetik yaddaş lazımdır. Bunu düzəldin və oyununuz mükəmməldir. Bəlkə köhnə 90-cı illərin CD Windows oyununu oynayın və ilham üçün bunu necə etdiklərinə baxın.
Yarandığı gündən bəri bir oyunçu olaraq, bu klassik baord oyununa əla yeniləmədir. Bunun planşet ölçülü cihazlara qədər genişlənəcəyini və digər versiyalar (Avropa, Sakit okean və s.) üçün əlavə oyun/çətinlik rejimlərinin olması gözəl olardı.
Çox yaxşı deyil. Ümid edirdim ki, bir az daha çox oyunçu dostu olacaq, amma yaxşı
Səhvlər var, lakin oyun mürəkkəb və əyləncəlidir. Mənim fikrimcə buna dəyər.
Yeniləmədən sonra, dəfələrlə yazmağınıza baxmayaraq, oyunu itirə bilməzsiniz.
işləməyəcək, açılış ekranında çökür. Bir neçə dəfə yenidən yükləməyə çalışdı. Bu oyunu səbirsizliklə gözlədiyim üçün həqiqətən utandım. Oyunu yenidən quraşdırmağa və yenidən yükləməyə çalışdım... əvvəlki kimi problemlər. Keçmiş ilk ekranı yükləməyəcək. Çox Çox məyus!
Oyun dərhal çökür; ilkin qırmızı tərəqqi çubuğunu keçə bilmir. Oynamaq mümkün deyil. Mən pulumu geri istəyirəm.
Arrow - ขณะนี้มี 1200 ระดับ ปริศนา faw
İnanılmaz arabası. Siz qoşunlarınızı hərəkət etdirə bilməzsiniz
Steam ilə daxil olmaq klikləməklə heç bir şey yoxdur, ona görə də proqram mənim üçün əsasən yararsızdır
Problem yoxdur. Əla oyun.
Axis & Allies 1942 Online Strateji Oyunları qmz
Məndə 1941 Android proqramı quraşdırılıb və bunun mövcud olduğunu eşitmişəm. Süni intellekt müəyyən iş tələb etsə də, mütləq daha güclüdür. Daim böyütməsəniz, hansı bölmələrin hansı zonada olduğunu görmək çox çətindir. Xüsusilə də həmin vahidləri köçürərkən. Hərəkəti göstərən xətlər və ya oxlar çox yer tutur. Vahidin tanınması gücləndirilməlidir.
Axis & Allies 1942 Online સ્ટ્રેટેજી rqn
Təsadüfi zarlar zibildir və yaxşı oyunları məhv edir. Ehtimal olunmayan əmsalların baş vermə sayı çox olur. Deyəsən, tərtibatçılar oyunları daha uzun müddət davam etdirmək üçün zarları uduzan tərəfə üstünlük veriblər
Yolda A&A oynamaq üçün əla yol! Çox interaktiv və immersivdir. Tətbiq rəvan işləyir və niyə hərəkət edə bildiyiniz və ya edə bilməyəcəyinizi izah edən qaydaların dağılmasına malikdir.
Yaxşı oyundur, amma İtaliyanı da əlavə etsəniz, bir az daha yaxşı ola bilər.
Oynamaq mümkün deyil
Oyun əladır, bütün parametrləri və seçimləri sevirəm. Yalnız şikayət odur ki, telefonunuzu kilidləsəniz və ya hər hansı başqa proqrama keçsəniz, bu, ona qayıtdığınız zaman oyunun qəzaya uğramasına səbəb olacaq.
Sualtı qayıqların hava bölmələrinə atəş açmaq və onlara sürpriz zərbələr endirmək imkanı ilə bağlı problem tapıldı. Zəhmət olmasa düzəldin
Son yeniləmə ilə indi daha stabil görünür. Oflayn oynayanda (hesabsız) və başqa proqrama keçərkən qəza baş verir. Düzəlişlərlə oyunu yeniləməyə davam edin. Çox sağ ol.
Əyləncəli oyundur, amma hər dəfə oynayanda çökür. Onu yenidən işə salmaq məcburiyyətində qalmağınız çox vaxt pula dəyməz.
Pis deyil. Yaxşı deyil. Bu həddən artıq qiymətli məhsulda çoxlu səhvlər var. 2.99 dəyərində ola bilər, lakin bir onluq deyil. çəkinin.
Axis & Allies 1942 Online Strateji Oyunları qmz
Bəli səhv. Döyüş mərhələsini təkrarlamağa çalışdım və o, qəzaya uğradı. Həqiqətən də bu oyuna girməyi səbirsizliklə gözləyirik.
Tankı Misirdəki sənaye kompleksinə necə səfərbər edəcəyimi anlaya bilmədiyim üçün dərsliyi belə tamamlaya bilmirəm. Hər yerə sürükləməyə və basmağa çalışdım. Şübhəsiz ki, dərsliyin məqsədi məni silmək istəməməyimi öyrətməkdir
Bu oyunu sevirəm. Çox uşaqlıq xatirələrini geri qaytarır. Zar rulonları əmilir, buna görə hazır olun
Ekranınızı kilidləmək oyunu pozacaq və oflayn oynayırsınızsa, irəliləyişiniz yadda saxlanmayacaq. Axmaq. Bundan əlavə, hərəkət edən vahidlər qeyri-intuitivdir. Ox və müttəfiqlərin daha yaxşı versiyasını axtaran hər kəsə '1941'i tövsiyə edirəm
Oyun təcrübəsi dəhşətlidir, bir neçə dəfə cəhddən sonra dönüşü tamamlaya və bölmələri yerləşdirə bilmədim
Oyun mənə dərslikdən keçməyə imkan verməyəcək. Alınmış vahidləri yerləşdirməyə icazə vermirəm, öyrədici oyunu atlayıram "yaxşı" oynayır. Bəzən səhv mesajları alıram. Amma mən sadəcə proqramı bağlayıb yenidən açıram və oynamağa davam edə bilərəm. Mən indiyə qədər yalnız oflayn oynamışam
Mobil versiya hazırladığınız üçün çox sağ olun.
Məyusedici. Oyunun mexanikası əks-intuitivdir, bu problem zəif bir təlimatla mürəkkəbləşir. Əvvəlki kompüter iterasiyasında bu oyunu oynayaraq əylənirdim. Oyun maraq öldürmə tezliyi ilə çökür. Tətbiqi yükləmək üçün pul xərclədiyimə görə üzr istəyirəm. Bu, bir vaxtlar pərçimedici oyunun kədərli versiyasıdır.
Oflayn rejim işləmir. Səhv almağa davam edin.