Post by compbanddestctualaw on Mar 6, 2022 0:15:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight 2 2022 version ▞▞▞
Naprawdę lubię tę grę, myślę, że jest naprawdę fajna, ale mam tę usterkę, która rujnuje wrażenia. Gdy mam otwartą grę, wszystko zacznie się robić czarne. Moje przyciski zmienią kolor na całkowicie czarny po 2 walkach, a potem cały po prostu stanie się czarny, gdzie nic nie widzę i musiałbym ponownie uruchomić aplikację
Jagodowa zabawa i wyzwanie, im więcej grasz, tym lepiej. Gram już od 7 lat i nadal mi się to podoba.
Shadow Fight 3 - RPG fighting رول پلیئنگ siyd
Głupia gra
Naprawdę kocham, ale grę, która nie powstrzymuje mnie przed wyrażaniem siebie; Dlaczego kiedykolwiek pomyślałeś o ulepszeniu tej gry? Właśnie sprawiłeś, że gra stała się nudna; teraz ładuje się naprawdę wolno
Gra jest świetna, ale mam już dość walki z May Eclipse. Co za idiota to stworzył, jest to nawet więcej niż niemożliwe. Jestem też rozczarowany brakiem magii Lodowego Filaru.
Kocham tą grę. Najlepsze w tym sklepie
taka neutralna
Shadow Fight 2 پرتحرک xixm
GŁOWA boli mnie od tej gry
Kiedy już to opanujesz, to właściwie całkiem dobra gra, po prostu żałuję, że nie zmuszają cię do kupowania rzeczy na początku, żebym mógł sobie pozwolić na miecz.
Shadow Fight 2 የእንቅስቃሴ dogb
Ok, więc uwielbiam tę grę... ale jest jedna mała wada, energia. Albo rozszerz go, albo pozbądź się go w trybie fabularnym. Nie zapłacę też za to 20 dolarów, bo to śmieszne. Może 10 dolarów. Także reklamy. Czasami po prostu buforują i nie grają. Zaufaj mi, próbowałem czekać, sprawdzać router, wszystko!
Dodatkowy!!!!!
Oceniam to na trzy, ponieważ ta gra nigdy nie miała reklam, teraz prawie po każdej rundzie mam wymuszone reklamy, które zmuszają mnie do ponownego połączenia, co może zająć od 1 do 3 minut. To świetna gra i zawsze była, i doceniam fakt, że jest to starsza gra i wciąż ją aktualizuję i dodaje wydarzenia i rzeczy, ale uważam, że powinni usunąć reklamy, moim zdaniem jest to dość głupie i irytujące . PS proszę usunąć pasek wytrzymałości lub dodać do niego więcej nacięć.
DOBRA gra jest tak DOBRA, a treść jest tak odpowiednia. ludzie, którzy stworzyli tę grę, są bardzo MILI, ponieważ zalogowali się na moje konto Google Shadow Fight i dali mi PIENIĄDZE. Oprócz tego zostawili wiadomość, że pustelnik będzie miły do mnie. Świetna gra, którą polecam.
TA GRA ME HACKUJE KONTO 😞1
Pokonałem Lynxa, trzymając w prawo i ciągle stukając cios (lub dobrze, atak bronią). Maczety, poziom 6, potrzebowały 1900 do ulepszenia, reszta pancerza 6 lvl została ulepszona przynajmniej raz. Tak więc, jeśli uważasz, że gra wymaga umiejętności lub strategii, cóż, wraz z postępem gry jest coraz lepiej. Najgorsze jest to, że potrzeba tyle miejsca, aby pobrać tę grę.
Pobierz Shadow Fight 2 Special Edition od NEKKI na Androida za 4.99 PLN, Długo oczekiwana aktualizacja najlepszej mobilnej gry walki.
Dałbym tej grze 4 lub 5 gwiazdek, ale w tej chwili gra jest prawie niegrywalna. Jestem trochę w akcie 4, ale teraz moja energia w ogóle się nie naładuje. Jedynym sposobem, aby uzyskać więcej, jest oglądanie reklam, co jest niedopuszczalne. Jeśli wszyscy to naprawicie, zmienię moją ocenę, ale do tego czasu zostanie ona usunięta. Edycja: błąd został naprawiony
Zabawne, ale proszę umieścić przycisk pominięcia w momentach samouczka, byłem w części kowala z zaklęciami, ale utknął, ponieważ wcześniej otworzyłem pasek zaklęć, a teraz utknął, więc J musiał zrestartować
Blend It 3D Casual bfoa
Gra OG
Wow, to niesamowite, nie mogę przestać w to grać. Ale w dzisiejszych czasach, kiedy próbuję grać w tę grę, pokazuje mi BŁĄD, uprzejmie spróbuj go naprawić.
Zmieniłem moją recenzję na bardziej krytyczną, ponieważ teraz otrzymuję reklamę za każdą walkę, którą stoczę, niezależnie od tego, czy wygram, czy nie. Przynajmniej 1/3 czasu muszę oglądać reklamy. Może 2/5. Ocena powróci do 5 gwiazdek, jeśli liczba reklam spadnie o współczynnik 7.
Gry nie da się przejść
Dałem taką możliwość, jak się walszcy z linxem wwtedy wwtedy można było włączyć 2 magię na może być może nawet nawet tego nie umiemować musiałem kupić je za pieniądze.
Ta gra sprawia, że chcę włamać się do mojego telefonu, ponieważ niektórzy z twoich przeciwników nawet nie pozwalają ci wstać, kiedy cię powalą, jaki to rodzaj gry, że kiedy skończę z tym, używam dużo Myspace, a potem chcesz żeby mi to sprowadzić na twarz, chłopcze, lepiej stąd wynoś się. Instaluję tę grę i lepiej ją napraw! I musimy naprawić fiolet!
To dobra gra, uwielbiam historię, która jest interesująca, ale kiedy pokonasz bramy cieni, potrzebujesz powtórki historii i pokonania linxa, pustelnika, rzeźnika, osy, wdowy i szoguna i wszystkich strażników! !!!
NAPRAW SWOJĄ GRĘ! Nie graj w to. Na niższych poziomach gra jest w porządku, ale po postępach AI po prostu siedzi w kącie i spamuje przedmioty do rzucania. Nie możesz nic zrobić przeciwko. A kiedy próbuję zrobić unik, waha się i sprawia, że podskakuję. Ogólnie zabawne, ale naprawdę wywołujące wściekłość. Wektory lepiej
Jestem na początkowym turnieju 12/24 i mam przeciwnika normalny który mi zazaje zdrow hp za 1 hitem i jak mam na coś zdrowo, czy według było to na początek? Czy tylko sobie głupa strzelacie???
Grafika jest fajna, ale RUCH JEST STRASZNY, NIE MOŻESZ RUSZAĆ, JAK ŚMIAŁEŚ ZMUSZAĆ, ABY Z TYM RUCHEM ZROBILIŚMY „COMBO” RÓWNIEŻ KOMPUTER NIE POWINIEN CZYTAĆ DOKŁADNIE CO TWOJEGO ZROBISZ SAMODZIELNIE PRÓBUJĄC ZROBIĆ „KOMBOS” DAJĘ CI 2/5 GWIAZDEK
Grałem w tę grę, kiedy byłem młody, a teraz… gram w nią po tylu latach i czuję nostalgię 😍 wspaniale jest znów żyć przeszłością 💕🥰 ogólnie gra jest świetna 😍 żadnych problemów z tą grą. ..to nawet dobre niż walka z cieniami 3 n 4... bo to stare złoto... i to jedyna gra, która będzie wiecznie zielona... SF SF-2 jest zawsze legendą 🤙🤙😎
Shadow Fight 2 Action jfog
Gra do wypierdolenia
Shadow Fight 2 2.10.0 Apk + MOD (Coins/Gems) dla Android ...
Gra była świetna, dopóki nie zasypali jej reklamami. Pamiętam, że kiedyś (2017, 2018) otrzymywałeś reklamy tylko wtedy, gdy chciałeś darmowych klejnotów lub czegoś, teraz po każdej bitwie jest reklama ..... liczę, że podobała mi się gra, ale teraz nie lubię to tak samo ... zrujnowali to
Oceniłbym 5 startów, gdyby nie reklama po prawie każdej walce. I wyzwania na tajnej ścieżce. Jeden mówi, że broń dystansowa wroga zabija mnie natychmiast. A gdy tylko rozpocznie się mecz, wróg rzuca shurikenem na odległość startową. A podczas przetrwania wróg nieustannie spamuje shurikenami, gdy są tuż przede mną.