Post by flagunpopzeljrel on Feb 5, 2022 17:43:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί απεριόριστοι όλοι ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Αγαπώ εντελώς αυτό το παιχνίδι, αλλά πάρα πολλά δωρεάν νομίσματα χρειάζονται περισσότερα διαμάντια
Τα παιχνίδια γίνονται πιο έντονα και πιο δύσκολα όσο προχωράτε. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς κάνει το παιχνίδι προκλητικό. Το μόνο ζήτημα είναι ότι τα νομίσματα στο παιχνίδι είναι κάπως άχρηστα. Δουλεύετε τόσο σκληρά για να κερδίσετε νομίσματα και δεν προλαβαίνετε να τα χρησιμοποιήσετε. Έχω περίπου 250.000 νομίσματα και δεν χρησιμοποιούνται για τίποτα. Οι αναβαθμίσεις χρησιμοποιούν διαμάντια που είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν, γι' αυτό προτείνω να χρησιμοποιούνται νομίσματα για αναβαθμίσεις μάλλον.
Φοβερο!!!!
Πολύ καλό ‼️
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Αυτό που μισούσα είναι οι ψεύτικες διαφημίσεις. Παρακολουθώ αυτές τις διαφημίσεις ελπίζοντας να λάβω την αναβάθμισή μου ή να συνεχίσω να παίζω μετά από αποτυχία, αλλά δεν υπάρχει κουμπί (x) για έξοδο από τις διαφημίσεις. Πρέπει να ξαναρχίσω το παιχνίδι, κάτι που κάνει όλο τον χρόνο παρακολούθησης άσκοπο, αφού πρέπει να τα ξαναδώ ή να χάσω το επίπεδο
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι και επρόκειτο να του δώσω 5 αστέρια, αλλά κάτι δεν ήταν σωστό. Έχω περάσει πολλά επίπεδα χωρίς σύνδεση, αλλά ξαφνικά χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξει και όταν ανοίγω την εφαρμογή λέει επανάληψη, αλλά η σύνδεση ήταν καλή, διορθώστε αυτό το παιχνίδι γιατί απλά ζω αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ
Διασκεδαστικό παιχνίδι. Αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις.
Τρομερός. Μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Πηγαίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ και δίνω στους πελάτες το φαγητό τους στην ώρα τους, ωστόσο παίρνω ένα αστέρι σε κάθε επίπεδο. Τι πρέπει να κάνω? Επίσης, η ιστορία είναι τρομερή. Είναι σαν να γράφτηκε από 5χρονο. Αν θέλετε μια πραγματικά καλή, συναρπαστική ιστορία, παίξτε το Ημερολόγιο Μαγειρικής. Η ιστορία είναι ειλικρινά καταπληκτική~
Είναι ένα αρκετά εύχρηστο/εύχρηστο παιχνίδι.
Χωρίς διαφημίσεις και πολύ διασκεδαστικό αν σας αρέσουν τα σκληρά παιχνίδια!
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές, όταν εμφανίζεται η διαφήμιση, θα καθυστερήσει λίγο ............. Και υπάρχει μια νέα ενημέρωση δροσερή 😎
Γιατί δεν μπορώ να δω τη νέα ενημέρωση μετά το τρένο; Πήρα την ανταμοιβή ενημέρωσης αλλά δεν με άφησε να κάνω καμία αναβάθμιση
Τέλειο παιχνίδι! !
Η παρακολούθηση διαφημίσεων επαναφέρει ολόκληρο το παιχνίδι! Έχω χάσει τις ενισχύσεις εξαιτίας αυτού. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί γιατί απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι.
Πολλές διαφημίσεις ρε παιδιά σε κάθε επίπεδο
Είναι ΧΑΡΑΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ που έχω παίξει ποτέ. Στην αρχή ήταν καλό, πολύ ομαλό μέχρι που πήγα στο Burger Level.. ξεκίνησε με αυτό το επίπεδο που οι διαφημίσεις σας δεν με σώζουν ποτέ. Συμβαίνει λοιπόν να απεγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Ωστόσο, αυτές τις τελευταίες τρεις ημέρες το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει στο άνοιγμα. Θα γίνει Uninstaller τώρα. :/
Γεια .. ευχαριστώ για το παιχνίδι..... Έχω δοκιμάσει αυτά τα παιχνίδια για φαγητό ένα προς ένα .... Αυτό είναι καλό. Υπάρχει διαφήμιση. Αλλά δεν βουλώνει. Υπάρχουν επιλογές για παράλειψη προσθήκης. Ένα πράγμα: Όταν ολοκληρωθεί η προσθήκη, μερικές φορές το παιχνίδι κλείνει και πρέπει να βγείτε και να επιστρέψετε ξανά. Επεξεργασία 1: Οι άνθρωποι σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διορθώσετε το σφάλμα μου... Αλλά είναι ένα πρόβλημα με το τηλέφωνό μου... Όχι με το μέρος σας..
Πολύ καλό αλλά πολλές διαφημίσεις
το παιχνίδι είναι καλό αλλά ξαφνικά ακόμα κι αν το παιχνίδι έχει ήδη τελειώσει συνεχίζει να παίζει και με ενοχλεί.. πώς μπορώ να περάσω στο επόμενο επίπεδο όταν παίζει ακόμα ενώ το παιχνίδι έχει ήδη τελειώσει
Είναι το καλύτερο παιχνίδι EVER!!!!!!! 😎😎😎!Το λατρεύω!
Οι διαφημίσεις μετά από κάθε επίπεδο είναι τόσο ενοχλητικές! Το καταλαβαίνουμε, σας ενδιαφέρει περισσότερο να κερδίσετε χρήματα παρά να κάνετε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Απεγκαταστάθηκε.
Απογοητευτικό... Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι γιατί με έδιωχνε με όλες τις αναγκαστικές διαφημίσεις. Δεν με πειράζει να βλέπω μια διαφήμιση εδώ κι εκεί, και νομίζω ότι είναι ωραίο που μπορείτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για μπόνους παιχνιδιών και άλλα. Αλλά όταν υπάρχουν αναγκαστικές διαφημίσεις μετά από κάθε γύρο ή κάθε άλλο γύρο και ούτε καν διαφημίσεις 5 δευτερολέπτων, ΠΛΗΡΕΣ αναγκαστικές διαφημίσεις. Αυτό είναι γελοίο και που βάζω τη γραμμή. Αν ήθελα να δω τόσες πολλές διαφημίσεις, θα έβλεπα τηλεόραση. 2 αστέρια γιατί μπορεί να είναι διασκεδαστικό να παίζεις.
Τέλει ο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, ακόμη και είναι το μόνο παιχνίδι μαγειρικής που μου αρέσει να παίζω, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα του έδινα 1 αστέρι, ήμουν σε επίπεδο 75+ και άρχισε να χαλάει, τώρα δεν ανοίγει, το απεγκατέστησα και μετά το εγκατέστησα ξανά αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα, έχω σύνδεση στο internet αλλά εξακολουθεί να λέει μετά από 7% ενημέρωση χωρίς σύνδεση. δεν θέλω να το χάσω. Διορθώστε το πρόβλημά μου το συντομότερο δυνατό, δεν μπορώ να επικοινωνήσω απευθείας μαζί σας καθώς δεν μπορώ να το ανοίξω. σας ευχαριστώ εν αναμονή
Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά (επίπεδο 150+) κολλάει αρκετά συχνά στη μέση του επιπέδου - κακώς βελτιστοποιημένο από αυτό που βλέπω.
Crazy Diner: Cooking Game Estrategia zve
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι . Λατρεύω τα διάφορα εστιατόρια και την ανακαίνιση. Μακάρι να μπορούσαμε να ανακαινίσουμε και το εσωτερικό των εστιατορίων ή ίσως να έχουμε ένα σπίτι που μπορούμε να ανακαινίσουμε επίσης. Μου λείπει επίσης να μπορώ να επιλέγω πώς μοιάζει και πώς φοράει το avatar του παιχνιδιού μας, το οποίο εξαφανίστηκε με την τελευταία αναβάθμιση.
Κατεβάστετο παιδιά, σας το ορκίζομαι είναι απλός ΓΑΜΑΤΟ👌🤲
Crazy Diner: Cooking Game Strateške igre lpc
👌🏻👌🏻👌🏻🙏🙏🙏
Μου άρεσε να παίζω αυτό το παιχνίδι μέχρι σήμερα, όταν μου έδειξε μια διαφήμιση για μια εφαρμογή καιρού home που εγκαταστάθηκε μόνη της στο τηλέφωνό μου και χρειάστηκε να την απεγκαταστήσω 4 φορές προτού τελικά κατέβει από το τηλέφωνό μου. Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να εγκαθίστανται αυτόματα σε τηλέφωνο. Αυτό είναι απολύτως γελοίο. Με έχασε ως χρήστη. Δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί αυτό το παιχνίδι ή τον κατασκευαστή.
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα πριν από την τελευταία ενημέρωση και από τότε αυτό το παιχνίδι έχει καταστεί αδύνατο να προχωρήσει χωρίς να ξοδέψει έναν τόνο παραπάνω. Είναι κρίμα γιατί αυτό ήταν ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι.
Υπέροχο παιχνίδι σχεδόν χωρίς διαφημίσεις
Λατρεύω την ιδέα και την εμφάνιση αυτού του παιχνιδιού, αλλά αυτά τα επίπεδα με "περιορισμένο χρόνο" και αργούς πελάτες είναι πάντα πολύ δύσκολα, αν και μετά τη χρήση των αντικειμένων ή την αγορά διαμαντιών, εξακολουθούν να ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ. ☹️ Έχω βαρεθεί να το παίζω και δεν θα το παίξω για μέρες και πολλά, κολλάω σε άλλα παιχνίδια. Παρακαλώ κάντε κάτι για να το κάνετε πιο εύκολο, ευχαριστώ 🙏❤️
Πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα μπορούσα να περάσω ώρες παίζοντας. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος αν είναι το τηλέφωνό μου ή το παιχνίδι, αλλά παγώνει και κολλάει τόσο συχνά που καθιστά δύσκολη την απόλαυση.
Σας αρέσει το παιχνίδι, αλλά σε πολλές διαφημίσεις και μετά το παιχνίδι σας αποσπά. Χάστε μια ζωή και μην πάρετε τίποτα.
Drawmaster Δράση vtex
Ωραίο παιχνίδι 😎
Crazy Diner: Cooking Game ስልት ucss
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά απατά. Πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσετε πολύτιμους λίθους για να κερδίσετε το επίπεδο. Σε ορισμένα χρονομετρημένα επίπεδα που περιμένετε για πελάτες, έρχεται μόνο ένας. Ο χρόνος σας τελειώνει! Σίγουρα το παιχνίδι δίνει πολύτιμους λίθους, τίποτα δεν είναι κοντά στα 120 πετράδια που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να συνεχίσετε το παιχνίδι.
Αγαπήστε το παιχνίδι. Χρειάζεστε περισσότερα κλειδιά και ενισχύσεις και πολύτιμους λίθους. Παρακαλώ κάντε το πιο εύκολο να το αποκτήσετε
Το παιδί μου παίζει αυτό το παιχνίδι. Του αρέσει. Αλλά όταν πρόκειται για διαφημίσεις, οι διαφημίσεις δεν είναι κατάλληλες για παιδιά. Έρχεται με 18+. Είναι κατάλληλο για παιδιά;
Θέλω να του δώσω 5 αστέρια. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις αν χειρίζεσαι τις συνεχείς αναγκαστικές διαφημίσεις. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι τα διαμάντια του παιχνιδιού μπορούν να χαθούν εξ ολοκλήρου σε ατύχημα, όταν θα μπορούσε να υπάρξει ένα "είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το ξοδέψεις;" επιλογή. Πραγματικά απογοητευτικό