Post by flagunpopzeljrel on Feb 5, 2022 17:28:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
gandrīz nomirst par to, ka tas ir minecraft izvilkums. Jūs tik tikko PAT IZPĀRĒJĀT, KA ALVIJA BŪT MINECRAFT APZIŅA. Es vēlos, lai būtu poga, kur jūs varat ritināt uz augšu un uz leju, lai redzētu savu caurumu torni.
tonnas reklāmu, bet pagaidām ok spēle
Labi, es vispirms lejupielādēju šo, domājot, ka varētu izveidot savus līmeņus. Jums patiks šī spēle, jo jums patīk turēt pogu, lai tā izveidotu savu ieprogrammēto saturu. Tātad tas nav briesmīgi, bet es neiesaku!.
Ir jautri spēlēt, taču ir daudz reklāmu, bet tas ir jauki un izskatās pēc minecraft, un man patīk minecraft kā spēles
Tā ir lieliska spēle, un grafika ir laba, taču tā ir nokopēta no Minecraft tekstūras un, ja nebūtu tik daudz reklāmu, tas būtu pārsteidzoši!
Mainot uz 2 zvaigznīšu, spēle joprojām ir laba, taču joprojām nevar dabūt pārtiku, ja vien es ātri neuzbūvēju, lūdzu, palīdziet
Šī spēle sākumā ir diezgan patīkama, ja tā ir dīkstāves spēle. Tad vēlāk. Spēlējot spēli, jūs redzat vairāk reklāmu, tajā pat ir piespiedu reklāmas. Patīk skatīties video, lai saņemtu x3 atlīdzību. Bet, kad es nolemju nenoklikšķināt uz x3 atlīdzības un vienkārši noklikšķiniet uz pretenzijas. Es joprojām saņemu sludinājumu... un katra reklāma ir 30 sek... tā kā jau teicu. Jūs skatāties vairāk reklāmu, pēc tam "spēlējat" spēli.
Lieliska spēle. Vienīgais trūkums ir tas, ka šeit un tur nav daudz reklāmu, taču tas ir lieliski piemērots klēpjdatoriem.
Šis ir noplēsts raktuves, un 1. tajā ir pārāk daudz papildinājumu 2. slikta grafika 3. tā kavējas vai avarē vai nu, es atinstalēju spēli, un spēles izstrādātājiem rūp tikai nauda, ko viņi nopelna no šiem papildinājumiem. Es neiesaku šo spēli Unistall
Es novērtēju ar piecām zvaigznēm visam, izņemot reklāmas un grafiku... jo es nezinu, ko nozīmē grafika, un par katru pieskārienu ātrāk. izaicinājums Es vienmēr biju spiests skatīties reklāmas.
Šī ir lieliska spēle, taču tā katru reizi sasalst uz dažām sekundēm un ir kaitinoša, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
Tas ir patiešām labs, izņemot dažreiz tas dod jums iespēju izlaist reklāmu, bet, ja jūs nospiežat, tas vienalga aizvedīs uz sludinājumu
APbrīnojami!!! Nevar beigt spēlēt! Es izmantoju savu WIFI 📶, lai varētu atbloķēt vairāk rakstzīmju un pievienot ēkas! Tas ir tik labs! Es ļoti ceru, ka pievienosit daudz vairāk stāvu un planētu! Ja jūs varētu novērtēt šo 79, es to darītu!
Kas tas par joku? Jūs pat nevarat kaut ko izveidot vai izpētīt lietas, ko veidojat, jūs vienkārši turat pirkstu uz ekrāna, un spēle paveiks pārējo. Tā ir neveiksmīga spēle, taču tā ir labs laika kavēklis, ja jums tas patīk.
Lielais reklāmu skaits ik pēc divām darbībām padara šo spēli nespēlējamu. Interesantāk ir skatīties, kā krāsa žūst
Tower Craft - Block Building Diskarte npno
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra un patīkama, kā arī patiešām relaksējoša, ir ļoti patīkami redzēt, kā krīt visi mazie ķieģeļi. Vēl viena lieta, kas man patīk šajā spēlē, ir tā, ka tā norāda, cik augsts ir jūsu tornis, un salīdzina to ar slaveno attēlu, piemēram, varbūt Big Ben. Es nezinu, kāpēc cilvēki sūdzas par reklāmām, patiesībā reklāmu nav tik daudz. Šī patiešām ir ideāla spēle jebkad. IESAKU SPĒLĒT ŠO SPĒLI!
Vēl viens lielisks piemērs “Skatīt reklāmas: spēle” dīkstāvē pat nesāk to aprakstīt. Šajā gadījumā jums ir divas iespējas: turiet pirkstu uz ekrāna, lai aizpildītu jaunāko norises joslu, vai pieskarieties jebkurai no pogām "Skatīt reklāmu", kas tiek parādīta ātrāk, nekā tiek atskaņotas pašas reklāmas, un liek joslai aizpildīties ātrāk vai vienkārši padod jums. kāda monēta. Godīgi sakot, tas ir diezgan šausmīgi.
Šī spēle ir lieliska, bet es tai piešķiru 4 zvaigznes, jo tā dažreiz neizdodas bez brīdinājuma
Vai skatīt reklāmu, lai dubultotu atlīdzību? Nē. Reklāma tiek atskaņota tik un tā. Atinstalēta.
Torņa amatniecība? Tiešām? Tas būtībā ir vēl viens mīmikas/klons raktuvju amatniecībai, ko mēs visi zinām un mīlam. Tātad pirmās lietas vispirms. Kas tas ir ar reklāmām. Es zinu, ka jums ir jāēd, bet nopietni? Vairāk reklāmu skatīšanās nekā reāla spēle. Tagad atpakaļ pie raktuves. Kāpēc šo bloku tekstūra ir tieši tāda pati kā raktuvēs? Vai varat izveidot savas idejas, jo tas ir smieklīgi un diezgan stulbi. Jūs vienkārši pacelieties bezgalīgi. Es šo spēli sauktu par garlaicīgu, neoriģinālu un *reklāmu skatīšanos*
Tiešām jauka lietotne! Tomēr tikai reklāmas padara jūs traku. Es teiktu, ka 3 zvaigznes, jo, izņemot to, tas ir diezgan pienācīgs!
Šī lietotne nesaglabā! Ikreiz, kad pametu lietotni, tā restartējas, es biju garāks par lielo piramīdu. Vai kaut ko. Bet līdz mākoņiem man bija palikuši 526 stāvi. LABOJOT ŠO
Es došu 4. Es zinu, ka tas ir jautri, bet jūs nevarat atbloķēt varoņus, pat dievi, piedodiet, ja man ir piešķirts 3
Šī lietotne ir pārsteidzoša, tā ir ļoti apmierinoša un arī ļoti viegli spēlējama. Tas ir labākais veids, kā izārstēt garlaicību! (ja es to tā uzrakstu) Un tas mani uztur TIK motivētu un apmierinātu, kad nav reklāmu. (Izslēdziet wifi) jau manā 80. stāvā, gaida liela viesnīca!
Vai varat veikt atjauninājumu, kur, ja vēlaties 100 stāvus vai jebko, tas maksās 100 dārgakmeņus, pagaidiet, vai jums tik un tā ir dārgakmeņi, vai varat veikt šo atjauninājumu, lūdzu
Pārāk daudz papildinājumu, taču ne tik slikti kā citi šī izstrādātāja nosaukumi. Viegli un lieliski pavadīt laiku.
Labojiet savu spēli! Es nopirku Dievu un 2x blokus, un tie abi nedarbojās. Lai vismaz darbotos pirkumu atjaunošanas poga
Kļūda, kas padara spēli nespēlējamu, ja tajā ir norādīts tikai 888 stāvu attālumā no mākoņiem un netiek ielādēts jūsu tornis.
Tower Craft - Block Building حکمت عملی jnpd
Šī spēle ir patiešām jautra, bet es gribētu tai piešķirt 4 zvaigznes, jo es domāju, ka mums tā ir jābūvē pašiem, tāpat kā citas ēku bloku spēles
Izstrādātāji, ja lasāt šo, sniedziet man labu, saprātīgu atbildi, kāpēc man par to nevajadzētu ziņot Mojang Studios. Tas pat nav oriģināls. Es varētu darīt to pašu Minecraft bez reklāmām. Tātad, padomājiet divreiz, pirms nedaudz uzlabojat slaveno spēli. Ak, jā, sīktēls noplēš noplēstu Minecraft, Blockcraft versiju. Esmu pārsteigts, ka tas vēl nav noņemts. Bet Būs.
Es piekrītu @david 145 BG Vienkārši iztērējiet 70 dolārus, piemēram, MineCraft ir daudz labāks. Un tai vienmēr ir jauni atjauninājumi, un, ja vien jums ir spēle, tie ir bezmaksas
Spēle ir ļoti laba, taču šajā spēlē ir ledāja kļūda, kas novērš manu resursu pieaugumu, kas iesaldē manus resursus, ceru, ka jūs to izlabosit☺️
Tā ir ļoti laba spēle, bet ēkas dažkārt ir ļoti aizkavējušās
SLUDINĀJUMU ir PĀRĀK DAUDZ. Katru reizi, kad es iegūstu nejaušu stāvu, tā ir neizlaižama reklāma. Ātra izveide, neizlaižama reklāma. Ienīst reklāmas. 1 zvaigzne.
Patīk šī lietotne! Bet ir viena problēma — reklāmu ir PĀRĀK DAUDZ. Ja izņemtu dažas reklāmas, šī būtu 5 zvaigznes!👍👍👍
Tas ir jautrāk, nekā es domāju.Es ceru, ka ir vairāk mijiedarbības ar spēli, piemēram, varonis dara kaut ko citu, nevis staigā, varbūt viņi patiešām var peldēt baseinā. Tāpat, iespējams, varat pievienot īpašu ēku. Kopumā lieliska spēle.
Viņi nokopēja Minecraft lādes izskatās identiskas Minecraft lādes un ir ender portāls un man ir daudz sludinājumu
Diezgan GARLAICĪGA spēle. Vienīgā izklaide ir skatīties, kā tas būvē. Bet tiem cilvēkiem, kuri saka pārāk daudz reklāmu...TIKAI IZSLĒDZIET WIFI IDIOTU... TĀ VIENKĀRŠI!!!!!. Spēle tomēr nav īpaši jautra... bet tas ir vienkāršs veids, kā sadedzināt laiku.
Es kaut kādu iemeslu dēļ nevaru skatīties reklāmas, kuras vēlos labot, tāpēc spēle man patiktu vairāk
Tower Craft 3D – Gra Budowlana Strategie ouv
My Talking Tom Jocuri obișnuite vbb
Man patīk šī spēle, reklāmas ir kaitinošas, bet es vienkārši izslēdzu wifi un mobilos datus. Es ļoti iesaku šo spēli cilvēkiem, kuri meklē ikdienišķu spēli un jautru koncepciju, neapstājoties, jo jums ir beigusies "enerģija" vai "dārgakmeņi".
Vēl viena laba spēle, kuru sabojāja daudzas piespiedu reklāmas visā sejā
Būtu labāk, ja man nebūtu jāskatās reklāma ik pēc 5 stāviem par kaķi... man kaķi tā nepatīk....
Tas bija labi, bet reklāmas sāk parādīties ik pēc 30 sekundēm
Man patīk šī spēle, ko varu vilkt, lai izveidotu, un tā ir ļoti jautra
Tas tiešām rada atkarību❤, lai gan es gaidīju, ka mēs varēsim izveidot savas istabas, nevis ļaut spēlei automātiski izveidot istabu, bet tas joprojām ir ļoti labi😊 Es paturēšu šo spēli
Bens Vēdmens bija vienīgais loceklis šajā telpā uz notikuma vietu, un viņš bija tas, kurš bija nedaudz vairāk vienīgajā vietā, kur viņš tagad ir, un viņa ģimene ir mans draugs nekā man bija mēnesis, kad ģimene bija arī a la marque plkst. 4:00, bet tu, 6. klase ar labu nakti, esi mans tavs labākais draugs, un es mīlu vienīgo no 6, kas viņai ir laba lieta, bet viņai ir jābūt tādam līmenim, lai viņa varētu justies ērtāk un otra lieta, ka es gribu, lai viņa izvestu vēl 0 cilvēkus un iedegtu
Bro, tik daudz reklāmu un ik pēc 4 stāviem es saņemu 15 sekunžu pieskārienu izaicinājumu, un, ja es to daru, man ir jānoskatās sasodīta reklāma, lai to pieprasītu.